top of page
tohatsu-50b-w-skvulp-kampanjemotorer.png
587.png
TOHATSU PÅHENGSMOTOR
tohatsu-ny-logo.png

Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering.

Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.

Tohatsu er den eldste båtmotorprodusenten i Japan


Siden 1956 har Tohatsu produsert utenbordsmotorer i suveren kvalitet, opprinnelig bygget for japanske yrkesfiskere som ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær- og arbeidsforhold.

Motorene opparbeidet raskt et ry som særdeles kraftige og driftssikre, og den dag i dag holder Tohatsu denne råsterke posisjonen i markedet. Tohatsu leverer moderne, stillegående firetakts- og totaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.

 

 

Tohatsu har 5 års garanti i Norge


Gjennom 60 år har Tohatsu produsert nyskapende produkter av høy kvalitet. Vi er trygge på at kvaliteten holder hva den lover, og er stolte over å kunne tilby deg som ny Tohatsu-eier, en av de beste garantiordningene for utenbordsmotorer som finnes på markedet. Kjøper du din nye Tohatsu hos en av våre 70 autoriserte forhandlere, garanterer vi 5 års problemfri kjøring.

Prisliste Tohatsu påhengsmotor 2023
Forespørsel Tohatsu

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Vi tar også forbehold om at enkelte motorer kan ha lengre leveringstid enn normalt. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter. 

bottom of page