Volvo Penta logo png.jpg
VOLVO PENTA AQUAMATIC DIESEL

Aquamatic er verdens ledende drivsystem – en komplett løsning som kombinerer ytelse, kjøreopplevelse og stor komfort i 20-45 fot båter.

 

Volvo Penta's Aquamatic-stasjon er en perfekt tilpasset pakke, hvor hver detalj er designet for å fungere perfekt med andre deler. Det er mange fordeler, inkludert:

  • Høy drivstoffeffektivitet

  • Lavt karbonutslipp

  • Superb lavhastighets manøvrering

  • Tilt funksjon for strender og grunt vann

Aquamatic D6-400.jpg
KRAFT OG YTELSE

Volvo Penta-stasjoner gir deg et komplett system hvor alle deler er utviklet parallelt. For deg betyr dette høyere pålitelighet og bedre ytelse. Drivene og propellene er nøye utviklet og tilpasset motorens moment og fart på båten. Hensikten er å få så mye press som mulig ut av hver liten dråpe drivstoff.

FLERE FUNKSJONER OG SMARTERE ALTERNATIVER

Aquamatic-stasjonen kan suppleres med unike funksjoner og smarte alternativer som taumodus, Cruise Control eller Powertrim Assistant. Med elektronisk fartøyskontroll (EVC) åpner du døren for en uendelig mengde fordeler og funksjoner som fullstendig overvåkning, beskyttelse og diagnostikk for både motor og kraftoverføring. Mer kontroll, flere funksjoner og en bedre båtopplevelse.

full kontroll.jpg

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter.