VOLVO PENTA INNENBORDSDIESEL

Med Volvo Pentas brede utvalg av innenbordsdiesel kan du alltid finne en motor som passer størrelsen på din båt. Motoren har en rask akselerasjon, pålitelig ytelse og evnene til å holde en høy marsjfart uansett belastning eller forhold på sjøen. Dette er bare en brøkdel av de mange fordelene med denne motoren. Du får også:

  • Unikt marine dreiemoment

  • Lavt utslippsnivå

  • Høy ytelse og pålitelighet

  • Joystick for å legge til og kjøre

MINDRE DRIVSTOFF, LAVERE UTSLIPP

Det unike dreiemomentet gir rask akselerasjon og effektiv cruisehastighet. Kombinert med Volvo Penta`s banebrytende motorteknologi gir dette også lavest mulig drivstofforbruk og karbondioksidutslipp. 

FLERE FUNKSJONER OG SMARTERE ALTERNATIVER

Innendørs installasjoner kan utvides med unike egenskaper som gjør opplevelsen enda morsommere - både til sjø og i havnen. 

 

Ved å integrere båtmotorer med elektronikk via EVC-systemet (elektronisk fartøyskontroll), kan du kjøre med joysticken eller oppleve den intelligente autopiloten. Alt overvåkes enkelt via Volvo Penta Glass Cockpit-systemet - et overvåkingssystem som samler all driverinformasjon og viser den på en eller flere teknisk avanserte skjermer

ENKEL BETJENING MED JOYSTICKEN

Men Volvo Penta's joystick for innenbords installasjoner trenger en ikke lenger kompliserte gass-, gir- og rattkombinasjoner når de brukes i trange farvann, for eksempel når du legger til. Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren trenger bare å skyve eller dreie styrespaken i ønsket retning slik at båten reagerer - fremover, bakover, til siden eller roterer rundt sin egen akse. Kjør og styr båten med styrespaken, som gir perfekt kontroll og respons uavhengig av hastighet.

TELEFON 

Fritidskunder: 55 98 70 70

VAKTTELEFON

YRKESKUNDER: KLIKK HER

E-POST
ÅPNINGSTIDER BUTIKK

Man - fre: 08 - 16

Torsdag: 08 - 17

Lør og Søn: Stengt  

 

ÅPNINGSTIDER VERKSTED

Man - fre: 08 - 16

MER ENN 60 ÅRS KOMPETANSEBYGGING

Vi har kran og slipp, marina med 170 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

 

VÅRE TJENESTER
BESØK OSS

- Båter

- Motorer

- Verksted

- Delelager

- Kran/slipp

- Utstyr

- Vinterlagring

Ytrebygdsvegen 53

5252 Søreidgrend

  • Facebook Social Icon

© Bjordal & Madsen AS