top of page
D6-440.tif
VOLVO PENTA INNENBORDSDIESEL
Volvo Penta logo png.jpg

Med Volvo Pentas brede utvalg av innenbordsdiesel kan du alltid finne en motor som passer størrelsen på din båt. Motoren har en rask akselerasjon, pålitelig ytelse og evnene til å holde en høy marsjfart uansett belastning eller forhold på sjøen. Dette er bare en brøkdel av de mange fordelene med denne motoren. Du får også:

  • Unikt marine dreiemoment

  • Lavt utslippsnivå

  • Høy ytelse og pålitelighet

  • Joystick for å legge til og kjøre

D6-440.jpg
MINDRE DRIVSTOFF, LAVERE UTSLIPP
Volvo Penta logo png.jpg

Det unike dreiemomentet gir rask akselerasjon og effektiv cruisehastighet. Kombinert med Volvo Penta`s banebrytende motorteknologi gir dette også lavest mulig drivstofforbruk og karbondioksidutslipp. 

båtliv.jpg
FLERE FUNKSJONER OG SMARTERE ALTERNATIVER
Volvo Penta logo png.jpg

Innenbords installasjoner kan utvides med unike egenskaper som gjør opplevelsen enda morsommere - både til sjøs og når båt ligger i havn. 

 

Ved å integrere båtmotorer med elektronikk via EVC-systemet (elektronisk fartøyskontroll), kan du kjøre med joysticken eller oppleve den intelligente autopiloten. Alt overvåkes enkelt via Volvo Penta Glass Cockpit-systemet - et overvåkingssystem som samler all driverinformasjon og viser den på en eller flere teknisk avanserte skjermer

full kontroll.jpg
ENKEL BETJENING MED JOYSTICKEN
Volvo Penta logo png.jpg

Med Volvo Penta's joystick for innenbords motorer trenger en ikke lenger kompliserte gass-, gir- og rattkombinasjoner når man kjører i utfordrende farvann, eller når man legger til kai. Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren trenger bare å skyve eller dreie styrespaken i ønsket retning slik at båten reagerer - fremover, bakover, til siden eller roterer rundt sin egen akse. Kjør og styr båten med joysticken, som gir perfekt kontroll og respons uavhengig av hastighet.

joystick.jpg

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter. 

bottom of page