VOLVO PENTA IPS

Fremragende manøvrerbarhet og kraft. Større komfort om bord. Og verdensklasse drivstoffeffektivitet. Volvo Penta IPS er revolusjonerende for båter over hele verden.

IPS - En suksesshistorie

Tusenvis av applikasjoner med fremover-, dobbelt-, motrotasjons-propellere og individuelt justerbare stasjoner er installert i hundrevis av båtmodeller over hele verden. Her er noen av de mange fordelene ved straight shaft installasjoner:

  • 40 prosent lengre rekkevidde

  • 20 prosent høyere topphastighet

  • 30 prosent lavere drivstofforbruk

  • 30 prosent mindre karbondioksidutslipp

  • 50 prosent lavere opplevd støynivå

  • Mer plass om bord

ET FULLT INTEGRERT SYSTEM

Volvo Penta IPS er et komplett og integrert drivsystem - fra driftsstilling, via motoren og til propellene. Dette øker kvalitet og pålitelighet. Ved design av Volvo Penta IPS har stor vekt lagt på manøvrerbarhet. Konstruksjonen er robust, og i kombinasjon med Volvo Penta EVC (Electronic Vessel Control) gir systemets ytelse og sikkerhet i en egen klasse. EVC sikrer fullstendig overvåkning, beskyttelse og diagnostikk for både motor og kraftoverføring. 

VOLVO PENTA IPS + EVC = TOTAL KONTROLL

IPS-systemet kan utvides med unike egenskaper som gjør båtenes opplevelse enda morsommere. Ved å integrere båtmotorer med elektronikken via EVC (Electronic Vessel Control), kan du bruke joysticken eller bruke det intelligente dynamiske posisjoneringssystemet. Alt overvåkes enkelt via Volvo Penta Glass Cockpit-systemet - et overvåkingssystem som samler all driverinformasjon og viser den på en eller flere teknisk avanserte skjermer.

ENKEL BETJENING MED JOYSTICKEN

Men Volvo Penta's joystick for innendørs installasjoner trenger en ikke lenger kompliserte gass-, gir- og rattkombinasjoner når de brukes i smale rom, for eksempel når du legger til. Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren trenger bare å skyve eller dreie styrespaken i ønsket retning slik at båten reagerer - fremover, bakover, til siden eller roterer rundt sin egen akse. Kjør og styr båten med styrespaken, som gir perfekt kontroll og respons uavhengig av hastighet.

TELEFON 

Fritidskunder: 55 98 70 70

VAKTTELEFON

YRKESKUNDER: KLIKK HER

E-POST
ÅPNINGSTIDER BUTIKK

Man - fre: 08 - 16

Torsdag: 08 - 17

Lør og Søn: Stengt  

 

ÅPNINGSTIDER VERKSTED

Man - fre: 08 - 16

MER ENN 60 ÅRS KOMPETANSEBYGGING

Vi har kran og slipp, marina med 170 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

 

VÅRE TJENESTER
BESØK OSS

- Båter

- Motorer

- Verksted

- Delelager

- Kran/slipp

- Utstyr

- Vinterlagring

Ytrebygdsvegen 53

5252 Søreidgrend

  • Facebook Social Icon

© Bjordal & Madsen AS