VOLVO PENTA SEILBÅTSMOTOR

Volvo Penta har demonstrert sin pålitelighet og effektivitet, uansett om de er installert i en Volvo Ocean Race-yacht eller i en privat seilbåt. Seilmotorene fra Volvo Penta er godt kjent av seilere verden rundt for sin bemerkelsesverdige kraft og at den går svært stille. Her får du et komplett og integrert system fra en og samme leverandør. Andre fordeler med Volvo Penta seilmotor er: 

  • Minimale lyd- og vibrasjonsnivåer

  • Lav motstand ved seiling

  • Høy effektivitet under drift

  • Integrert vanninntak

  • Elektrisk isolert driv og propell

  • Impact absorber som holder motoren på plass under en kollisjon

  • Split-anoden kan byttes ut uten at propellen må fjernes

HOLD KONTROLLEN

Forbedre seileopplevelsen ved å seile trygt og ha full kontroll med Volvo Penta's ergonomiske kontroller. Saildrive systemet kan også utvides med tilpassede propellalternativer, for eksempel folding propeller, for å gi ekstra effektivitet. Hvert produkt er utviklet og produsert av Volvo Penta - for perfekt tilpasning og høyest mulig ytelse.

INVESTER I EN BEDRE OPPLEVELSE

Den enkleste måten å forbedre båtopplevelsen kan være å bare erstatte båtens motor. En ny motor eller drivlinje gir deg oftere en renere, raskere, roligere, mer komfortabel og tryggere båtopplevelse. 

 

Motorutskiftning øker også verdien av båten din. Ved erstatning av en eldre motor med D1 og D2 motorer, inkludert seilbåtstasjoner, har Volvo Penta utviklet erstatningssett som sikrer et sikkert, enkelt og kostnadseffektivt motorbytte. Hvert erstatningssett er grundig testet og designet for å matche din eksisterende motorsjikt og påvirke den så lite som mulig. 

ENKEL BETJENING MED JOYSYICKEN

Men Volvo Penta's joystick for innendørs installasjoner trenger en ikke lenger kompliserte gass-, gir- og rattkombinasjoner når de brukes i smale rom, for eksempel når du legger til. 

 

Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren trenger bare å skyve eller dreie styrespaken i ønsket retning slik at båten reagerer - fremover, bakover, til siden eller roterer rundt sin egen akse. 

 

Kjør og styr båten med styrespaken, som gir perfekt kontroll og respons uavhengig av hastighet.

TELEFON 

Fritidskunder: 55 98 70 70

VAKTTELEFON

YRKESKUNDER: KLIKK HER

ÅPNINGSTIDER BUTIKK

Man - fre: 08 - 16

Lør og Søn: Stengt  

 

ÅPNINGSTIDER VERKSTED

Man - fre: 08 - 16

E-POST
MER ENN 60 ÅRS KOMPETANSEBYGGING

Vi har kran og slipp, marina med 170 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

 

VÅRE TJENESTER
BESØK OSS

- Båter

- Motorer

- Verksted

- Delelager

- Kran/slipp

- Utstyr

- Vinterlagring

Ytrebygdsvegen 53

5252 Søreidgrend

  • Facebook Social Icon

© Bjordal & Madsen AS