top of page
Glass cockpit.jpg
VOLVO PENTA SEILBÅTMOTOR

Volvo Penta har demonstrert sin pålitelighet og effektivitet, uansett om de er installert i en Volvo Ocean Race-yacht eller i en privat seilbåt. Seilmotorene fra Volvo Penta er godt kjent av seilere verden rundt for sin bemerkelsesverdige kraft og at den går svært stille. Her får du et komplett og integrert system fra en og samme leverandør. Andre fordeler med Volvo Penta seilmotor er: 

  • Minimale lyd- og vibrasjonsnivåer

  • Lav motstand ved seiling

  • Høy effektivitet under drift

  • Integrert vanninntak

  • Elektrisk isolert driv og propell

  • Impact absorber som holder motoren på plass under en kollisjon

  • Split-anoden kan byttes ut uten at propellen må fjernes

Volvo Penta logo png.jpg
Volvo_Penta_seilbåtmotor.jpg
HOLD KONTROLLEN

Forbedre seileopplevelsen ved å seile trygt og ha full kontroll med Volvo Penta's ergonomiske kontroller. Saildrive systemet kan også utvides med tilpassede propellalternativer, for eksempel foldepropell, for å gi ekstra effektivitet. Hvert produkt er utviklet og produsert av Volvo Penta - for perfekt tilpasning og høyest mulig ytelse.

Volvo Penta logo png.jpg
Seilbåt_kontroll.jpg
INVESTER I EN BEDRE OPPLEVELSE

Den enkleste måten å forbedre båtopplevelsen kan være å bare erstatte båtens motor. En ny motor eller drivlinje gir deg oftere en renere, raskere, roligere, mer komfortabel og tryggere båtopplevelse. 

 

Motorutskiftning øker også verdien av båten din. Ved erstatning av en eldre motor med D1 og D2 motorer, inkludert seildrev, har Volvo Penta utviklet erstatnings braketter som sikrer et sikkert, enkelt og kostnadseffektivt motorbytte. Hver brakett er grundig testet og designet for å matche ditt eksisterende motorrom og påvirke den så lite som mulig. 

Volvo Penta logo png.jpg
seilbåtmotorbilde.jpg
ENKEL BETJENING MED JOYSYICKEN

Med Volvo Penta's joystick for innenbords motorer trenger en ikke lenger kompliserte gass-, gir- og rattkombinasjoner når de brukes i trange farvann, eller for eksempel når du legger til eller fra kai.  

 

Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren trenger bare å skyve eller dreie styrespaken i ønsket retning slik at båten reagerer - fremover, bakover, til siden eller roterer rundt sin egen akse. 

 

Kjør og styr båten med styrespaken, som gir perfekt kontroll og respons uavhengig av hastighet.

Volvo Penta logo png.jpg
joystick.jpg

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter. 

bottom of page