top of page
Honda vannpumpe
HondaLogo_2014.png
HONDA VANNPUMPER

100% Honda
Honda vannpumper er basert på Hondas suverene motorteknologi og kontinuerlige fokus på produktutvikling. Pumpene dekker alle bruksområder fra tungt entreprenørarbeid til brannslukking, vanning og pumping i fritids øyemed.

Suveren ytelse
Alle Honda vannpumper er konstruert for å flytte vann raskt og effektivt. Høykapasitetspumpene i WB-serien har slitesterkt pumpehus i aluminium og skovlhjul av støpejern, som gir ekstra holdbarhet når du håndterer vann som inneholder slam og sand. Aluminiumskvaliteten er sjøvannsbestandig, som gjør at pumpene også benyttes av sjøredningstjeneste og fiskeoppdrett.

Pålitelig kvalitet
Honda har designet et bredt spekter av pålitelige vannpumper med lang levetid. Samtlige Honda vannpumper er selvsugende sentrifugalpumper med kapasitet på inntil 1600 liter vann i minuttet (WT 40X). Pumpehusene i aluminium eller kunststoff gjør dem lette i vekt, samtidig som de ikke ruster. De fleste modellene er utstyrt med oljevarslingssystem som sikrer at motoren stopper automatisk hvis oljen synker under minimumsnivå. 

Bygget for å tåle hardt arbeid
Designet for å tåle stort vannvolum og rask flytting av væske, er Honda WB høykapasitetspumper og WT slampumper det perfekte valget for profesjonelle brukere. Disse modellene er svært robuste og slitesterke, takket være den solide og beskyttende rammen.

 

Bjordal & Madsen AS - Salg - deler - verksted

I Dolviken, på Søreide har Bjordal & Madsen 500 kvm båtutstilling, stort delelager og eget serviceverksted. Vi har også en stor avdeling for HONDA Power Produkter, - som strømaggregater, pumper, kantklippere, gressklippere og snøfresere.

 

Vi har kran og slipp, marina med 175 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

Trenger du service på motor, eller er på jakt etter deler til Volvo Penta, eller deler til din påhengsmotor er Bjordal & Madsen AS riktig leverandør. 

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter. 

bottom of page