top of page
MARINE FREMDRIFTSLØSNINGER
D6 380
Aquamatic

Aquamatic er en fantastisk løsning for båtfolk og operatører som ønsker en optimal kombinasjon av høy hastighet, akselerasjon, drivstoffeffektivitet og komfort i båter som strekker seg fra 20 til 45 fot. Det er en perfekt tilpasset pakke - alt fra kontroller til motor, styreposisjon og propeller. Aquamatic er tilgjengelig i et bredt spekter av drivstoffeffektive og pålitelige dieselmotorer.

IPS.jpg
Volvo Penta IPS

Det unike Volvo Penta IPS-systemet forbedrer kraft, ytelse samt komfort om bord for både kommersielle og fritidskunder. Systemet gir økt kontroll og enklere manøvrerin. IPS gir økt drivstoffeffektivitet og gir mulighet for et bredt antall valgfrie funksjoner. Nøkkelen til disse eksepsjonelle egenskapene ligger i de fremovervendte og motroterende propellene. 

D6-380.jpg
Innenbords/gir

Det brede utvalget av innenbords dieselmotorer fra Volvo Penta betyr at du alltid kan finne en motor som passer til din båt. Motorene gir rask akselerasjon, god ytelse og muligheten til å opprettholde høy marsjfart, uavhengig av last eller sjø. Vanlige fordeler for marine fritids- og kommersielle bruksområder er det unike marine dreiemomentet og de lave utslippsnivåene. 

MMC EVC.jpg
Kontrollsystem

Kombiner motoren din med et toppmoderne kontrollsystem og velg blant Volvo Pentas utvalg av smarte funksjoner og utstyr. Volvo Penta Electronic Vessel Control (EVC) gir full overvåking, beskyttelse og diagnostikk for både motor og girkasse. Marine Commercial Control (MCC) gir overvåking og funksjoner i samsvar med alle internasjonale standarder.

SE MER

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter. 

bottom of page