Humphree stabilisering finner
HUMPHREE FINNER

- Humphree finner er optimalisert for lav vannmotstand, høy effektivitet og produsert i avanserte materialer med unike egenskaper.
Humphree finne.jpg
Funksjoner og fordeler
All Speed ​​Stabilization Fin

Humphree stabiliserende finner gir deg toppmoderne teknologi med hurtigvirkende børsteløse elektriske servoenheter. Drevet av 24 V DC gir finnene deg mulighet til å ha full komfort uten at det må ha generatoraggregat. Den nye Humphree finnen har sin øvre kant solid, en annen unik Humphree innovasjon.

Det vanlige behovet for å kutte finnen for å unngå å berøre skroget, er nå veldig enkelt, da det ikke kreves laminering. Klipp bare den tynne, faste delen av finnen til ønsket form, og den er klar til å bli installert. Det er videre mulig å oppnå bedre toleranse for modifikasjonen i forhold til det tradisjonelle kutte / glassfiberarbeidet.

Kombinasjon man Humphree finne-systemet med Interceptorer, får man et komplett stabiliseringssystem. For best kontroll og lavest drivstofforbruk. 

- Skreddersydd design - Overkanten er solid, ingen laminering er nødvendig når finnen må kuttes og ombygges for å kunne monteres uten å røre skroget når det roterer. Sparer tid og kostbart glassfiberarbeid.

 

- 24V DC - ren drift uten hydraulikk, og ingen genset påkrevd! - 360 graders rotasjon - bekjemper ankertur 360 ° rotasjonen gjør det mulig for Humphree å rotere ribbene 180 ° og dra forsiktig ankeret når det er forankret i bøyen. Dette minimerer den såkalte ankerturen og vil holde bøyningen mot vinden i betydelig grad som reduserer bølger som kommer fra siden.​

 

- Hastighetsstabilisering
Full stabilisering ved anker og i full fart!

 

- Integrert interceptors for total bevegelseskontroll (Pitch & Roll) 
Kombinasjonen av Interceptors og finner gjør forskjellen, total bevegelseskontroll.

 

- Kompakt størrelse og lav vekt
Stabil og kompakt med uovertruffen lav vekt. En dybde på bare 310mm fra utsiden skrog. Humphree All Speed ​​Fins kan enkelt ettermonteres installert der andre alternativer er for store.

- Flensmontering
Den unike flensmonteringsdesignen minimerer skadene ved jording og gjør montering av finner veldig enkelt og raskt.

Humphree stabiliserende finne.
Funksjoner og fordeler
STABILISERENDE FINNE

Det nye elektriske finstabiliseringssystemet fra Humphree gir et kostnadseffektivt stabiliseringssystem til det marine markedet.

 

Å kontrollere Roll og Pitch-bevegelser om bord på fartøyet forbedrer turen og komforten til mannskapet og passasjerene. For bedre dempningseffektivitet er et Fin Ride Control system et bevisst design for stabilisering underveis. 

- 24V DC
Drevet direkte fra kraftbanken i fartøyet er det ikke nødvendig med kompliserte installasjoner med hydrauliske rør.

- Børsteløse elektriske motorer
Elektriske motorer har et minimumsbehov for service.

 

- Designet for 24/7-driftstid
Uansett hvor mange timer du har operasjon per år, vil Humphree-finnene holde fartøyet stabilisert.

- Klassifisert installasjon
Installasjonen kan være klassifisert.

Humphree elektrisk ror
Funksjoner og fordeler
ELEKTRISK ROR

Humphree 24V DC elektriske ror brukes til ypperlig kursstabilitet og minimerer kjevebevegelser. Rorene betjenes manuelt eller i autopilotmodus. 

 

Effektiv integrering med vannstråler minimerer trykkfeil ved styring, sparing av drivstoff og økt fartfartshastighet. 

 

Bruken av elektriske ror gir også mindre slitasje på vannstrålesystemet.

- Umiddelbar styringsrespons                  - 24 V DC elektrisk drevet

- Forbedret fartfartshastighet                  - Enkel integrering med vannstrålesystemer

- Mindre drivstofforbruk (opptil 10%)      - Nøddriftsstøtte

- Fantastisk kursopphold                          - Enkel å installere

- Forbedret manøvrerbarhet                    - Flere ror størrelser er tilgjengelige

 

Humphree fast fin
Funksjoner og fordeler
FAST FIN

Mange vanntette båter opplever kursproblemer. Dette skyldes det manglende undersjøiske sideområdet som hjelper fartøyet til å holde kurset. Et ekstra sideområde er mest effektivt når det er installert i selve akter av skroget. Å ha en vinge profil fin gir en korrigerende kraft på yaw med minimum motstand. Humphree har utviklet en rekke faste finner som kan boltes til skroget. Boltene er testet og verifisert for å bryte av og holde skroget intakt for å begrense skaden på båten.

- Underkaviterende stabiliserende finner (under 40 knop)   - Baseventilert stabiliserende finner (over 40 knop) HFF500

- Flere tilgjengelige størrelser, HFF400 og HFF650              - Flere tilgjengelige størrelser, HVFF300 og HVFF500

Bjordal & Madsen AS - Salg - deler - verksted

I Dolviken, på Søreide har Bjordal & Madsen 500 kvm båtutstilling, stort delelager og eget serviceverksted. Vi har også en stor avdeling for HONDA Power Produkter, - som strømaggregater, pumper, kantklippere, gressklippere og snøfresere.

 

Vi har kran og slipp, marina med 175 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

Trenger du service på motor, eller er på jakt etter deler til Volvo Penta, eller deler til din påhengsmotor er Bjordal & Madsen AS riktig leverandør. 

Bjordal & Madsen AS tar forbehold om skrivefeil, endring i tekniske spesifikasjoner og endring i produktutvalg og priser. Bilder kan avvike fra spesifikasjonene på gjeldende produkter.