Flipper - Luksus for båtturer om sommeren.
Day Cruiser

For oss er ikke destinasjonen viktigst, men selve reisen. Derfor har vi designet en avansert skrogkonstruksjon som gjør kjøring og reise enda mer komfortabel - uansett forhold. Samtidig skapte vi det største og mest praktiske dekksarealet i denne kolleksjonen, som gjør det lett og uanstrengt å bevege seg om bord. Du skal kun konsentrere deg om å nyte.

Det enkle er vakkert. Og praktisk

Flipper-båtene skiller seg ut med sitt helhetlige skandinaviske design som også vises i detaljene. Skroget med sin elegante form og fasong og den nedoverlente baugen med sine finslipte detaljer er prikken over i-en på det som er vesentlig ved en båt. En båt som har et helt nytt design og som har blitt utviklet for nytelse på alle typer farvann. Omtenksomme detaljer og det mest holdbare og testede ekstrautstyr garanterer uforglemmelige øyeblikk enten du er alene eller i selskap med andre.

Bjordal & Madsen AS - Salg - deler - verksted

I Dolviken, på Søreide har Bjordal & Madsen 500 kvm båtutstilling, stort delelager og eget serviceverksted. Vi har også en stor avdeling for HONDA Power Produkter, - som strømaggregater, pumper, kantklippere, gressklippere og snøfresere.

 

Vi har kran og slipp, marina med 175 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

Trenger du service på motor, eller er på jakt etter deler til Volvo Penta, eller deler til din påhengsmotor er Bjordal & Madsen AS riktig leverandør. 

TELEFON 

Fritidskunder: 55 98 70 70

VAKTTELEFON

YRKESKUNDER: KLIKK HER

ÅPNINGSTIDER BUTIKK

Man - fre: 08 - 16

Lør og Søn: Stengt  

 

Delelager utvider åpningstid

mandag og torsdag 08-18

ÅPNINGSTIDER VERKSTED

Man - fre: 08 - 16

E-POST
MER ENN 60 ÅRS KOMPETANSEBYGGING

Vi har kran og slipp, marina med 170 båtplasser og vinterlagring av båter på land. Vi er idag en av de største aktørene i Norge på salg, deler og service.

 

VÅRE TJENESTER
BESØK OSS

- Båter

- Motorer

- Verksted

- Delelager

- Kran/slipp

- Utstyr

- Vinterlagring

Ytrebygdsvegen 53

5252 Søreidgrend

  • Facebook Social Icon

© Bjordal & Madsen AS